BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dilluns, 14 de febrer del 2011

Premi Sambori


     Enguany, com ja sabeu, el nivell de 5 anys del CEIP Manel Garcia Grau hem decidit participar amb el nostre alumnat al concurs de literatura valenciana Premi Sambori 2011. Concurs que intenta incentivar la creativitat artística i imaginativa dels alumnes, obrir altres camins per a la normalització lingüística i de l’ús social i cultural del valencià ajudant a promoure’l i difondre’l, defensar els drets lingüístics i la unitat de la llengua per tal d’incrementar el seu coneixement i la seua utilització, a més a més de fomentar la promoció, l’agermanament i la col·laboració amb les llengües i cultures del món.

     El nivell de 5 anys participarà en les seues dues vessants col·lectiva i individual: la classe dels Fantasmes, aprofitant que estem estudiant els contes, n'hem realitzat un que el presentarem una vegada el tinguem acabat. A més a més, els alumnes de 5 anys que han volgut participar han presentat els seus contes a nivell individual. 

     El passat dimecres 9 de febrer a la reunió de cicle d'Educació Infantil els mestres i les alumnes en pràctiques van elegir el guanyador que representarà al CEIP Manel Garcia Grau a la categoria de 5 anys. La decisió va ser difícil a causa del gran nivell dels treballs. El conte "El Planeta de les Rialles" de Samuel Bello Mejía va ser  seleccionat a la primera fase de Centres.

     Enhorabona! a tots els participants.

     Ací teniu els treballs realitzats pels alumnes:

Natalia Palomares Fernández

Marcela Vilar Romero


Pablo Balfagón Rull

Jennifer Agramunt Martínez

Gabriel Guevara Flores

Jennifer Agramunt Martínez
 

1 comentari: