BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dijous, 10 de febrer del 2011

Edith ens conta una d'aventures

     Avui ha vingut a visitar-nos Edith, la mamà de Javika, i ens ha contat una història d'aventures: "Sinbad the Sailor". Sí, sí, ho heu llegit bé, el conte ha sigut en anglès. 
     A les 16:00 h la classe dels Fantasmes ens hem dirigit a la sala d'audiovisuals del centre per poder gaudir de una de les històries de Simbad el marí. Allí ens esperava Edith amb la seua màquina projectora de pel·lícula fotogràfica típica d'Hongria (ací a Espanya podríem comparar-la amb el Cinexín). Ens hem assegut correctament i... 9, 8 , 7, 6... comença el conte!
    Al mateix temps que la mamà de Javika ens relatava el conte els xiquets i xiquetes anaven traduint i interpretant les seues paraules. Ens ha agradat molt!
     Després, ens ha cantat una cançó amb anglès, però com el temps se'ns ha tirat damunt hem tingut que deixar-ho estar. Com a regal ens ha dut uns adhesius d'animals per poder enganxar-los a la vora d'un dibuix que també ens ha portat.
     Moltes gràcies per tot!

Edith amb la seua xicoteta màquina projectora

La mamà de Javika contant la història
     Ací teniu un xicotet fragment del conte. Gaudiu d'ell!



     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada