BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dilluns, 14 de febrer del 2011

La carta a través de l'amic invisible


     Els alumnes de 5 anys del CEIP Manel Garcia Grau estem treballant a l'escola les cartes a través del conte "EL CARTER JOLIU o unes cartes especials". Aquest conte tracta d'un carter que reparteix el correu a diferents personatges de contes: la Rínxols d'Or i els 3 óssos, la bruixa de Hansel i Gretel, el llop, la Ventafocs...  
     Com volem aprendre a escriure les nostres pròpies cartes hem decidit realitzar el joc de l'amic invisible. El passat divendres cada alumne va endur-se un sobre que duia un segell i el nom d'un company. Els xiquets i xiquetes tenen 15 dies per escriure-li una carta a l'amic que li ha tocat i una vegada es reba una carta l'hauran de contestar. 
     A la porta de la nostra aula hem penjat una bústia, que cada dia revisem, i així, repartim el correu als seus destinataris. Qui ens l'enviarà?
     També hem escrit una carta al nostre amic Marcín, però com no sabem la seua nova adreça hem hagut d'enviar-li un correu electrònic a la seua mamà per a que ens la facilite.
     Ah! tenim pensat escriu-li una carta a Raúl, però tampoc sabem la seua adreça. Si algú la sap, ens ho pot comunicar, i així, podrem posar-nos en contacte amb ell.
     La vostra col·laboració és imprescindible per a que el joc tinga èxit.
     Moltes gràcies per tot!

Carlos enviant la seua carta

Gabriel posant el sobre a la bústia


     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada