BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

divendres, 25 de febrer del 2011

Els Fantasmes hem anat a l'estanc

     Ahir, dijous 24 de febrer de 2011, vam visitar l'estanc que es troba al costat de la nostra escola. Com ja sabeu, estem escrivint unes cartes per enviar-les als nostres amics que han canviat de col·legi. Per tot açò hem hagut d'anar a l'estanc per comprar els segells necessaris.  
     A les 10:00 h vam eixir de l'escola, acompanyats d'Israel, en direcció a la botiga. Després d'uns minuts de passeig, amb molta alegria, diversió i davant la mirada d'alguns veïns i coneguts vam arribar al nostre destí. Davant la sorpresa d'alguns clients vam entrar a l'estanc. Javika va demanar 3 segells, Carlos va concretar per a on els volíem: un per a Castelló, un per a Polònia i un altre per a Hondures. Rodrigo va preguntar quin era l'import i Luna va demanar el tiquet. Ah! i Xavi va pagar.
     Una vegada realitzada la nostra missió vam tornar amb la mateixa alegria cap a l'escola. Vam tindre la sort de trobar-nos amb un carter que repartia el correu. Vam veure la seua moto i vam parlar un poc amb ell.
     També vam aprofitar l'eixida per recordar i posar en pràctica algunes normes d'educació vial.
     A l'hora d'esmorzar ja estaven una altra vegada a l'escola.

L'eixida cap a l'estanc

Passejant pels carrers del barri

Creuant un pas de vianants

L'arribada a l'estanc

Els alumnes comprant els segells


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada