BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dijous, 5 de maig del 2011

Unes imatges des d'Hondures

     En aquest curs 2010/11, al CEIP Manel Garcia Grau es va realitzar un mercat solidari on es van recaptar fons per col·laborar en diferents projectes. Un dels objectius era el d'aconseguir diners per poder contribuir en la contractació d'un mestre per als alumnes de kínder (d'infantil) de la Jungle School d'Hondures.
      Amb la realització d'altres activitats i amb l'ajuda d'altres escoles ho hem aconseguit. S'ha pogut contractar una mestra per al curs escolar que va començar el passat mes de febrer.
         Ací teniu un vídeo que ens han fet arribar des de la ciutat hondurenya de La Ceiba agraint la col·laboració de tots vosaltres.
      Moltes gràcies!


4 comentaris:

  1. que recompensa tan hermosa a cambio de vuestro gran esfuerzo y nuestra insignificante y modesta ayuda...muchas gracias...me habeis alegrado el dia...

    ResponElimina
  2. Quan veus als xiquets i xiquetes gaudir d'unes noves instal·lacions, d'una mestra i tindre l'oportunitat de rebre una bona educació,la veritat, que val la pena realitzar aquest esforç. Cal pensar que una xicoteta col·laboració ací és una gran ajuda allí. Moltes gràcies a tots i a totes!

    ResponElimina
  3. Ens alegrem moltíssim de que finalment s'haja pogut aconseguir el somni i que els xiquets hondurencs puguen rebre una bona educació i tindre eixes instal·lacions tan xules.
    Ací ens teniu per aconseguir més somnis el curs que ve, l'altre, l'altre, ...
    Aneu pensant activitats i històries, que ajudarem en el que puguem.
    Ànim!!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots pel vostre recolzament!

    ResponElimina