BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dijous, 19 de maig del 2011

Raúl ens visita a l'escola

      
     Avui hem rebut una gran sorpresa! El nostre amic Raúl ens ha visitat.
    A les 11:30 h ha vingut Laura a la nostra classe: "Xavi, pots eixir un moment, que teniu una sorpresa". Al rebedor d'Infantil ens esperava Raúl amb el seu papà. Quina alegria m'he dut! I no us podeu imaginar quan ha entrat a l'aula i els seus amic l'han vist. Cares de sorpresa, crits i més crits i molta alegria. Ràpidament ens hem segut a l'assemblea i hem començat a preguntar-li coses: si té molts amics, com li diuen a la seua mestra, si ha aprés molt, si ha rebut la nostra carta... També nosaltres li hem contat moltes novetats: li hem presentat a Jihad, li hem contat que Marcín ha marxat al seu país, que hem escrit un conte... Ah! I li hem convidat a veure el teatre que anem a fer. Uff! Una estoneta de molts records i moltes emocions.



     Moltes gràcies Raúl per fer-nos aquesta visita. No t'oblidarem mai!

1 comentari:

  1. que alegria tan grande para todos...lucia salio euforica a contarmelo luego por la tarde en el teatro le volvimos a ver a el y a sus padres,y de camino aprovecho para felicitaros por el enorme trabajo realizado con el teatro y deciros que me siento orgullosa de tan buenos actores y tan buen maestro...de aqui a holliwood!!!

    ResponElimina