BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dijous, 14 d’abril del 2011

Enviem cartes als nostres amics

     Com ja sabeu, durant el segon trimestre la classe dels fantasmes hem treballat les cartes a través del joc de l'amic invisible. També hem fet una eixida a l'estanc del barri per comprar els segells necessaris per poder contactar amb els nostres amics que durant els darrers mesos han tingut que deixar la nostra escola. 
     Així, un divendres per la vesprada vam escriure una carta per al nostre amic Marcín: li vam preguntar moltes coses, a més a més, li vam fer saber algunes notícies importants que havien succeït a la nostra classe. Vam posar la seua nova adreça, el segell corresponent i... vam fer un sorteig per a veure qui era l'encarregat de posar el sobre a la bústia. A una de veritat! No a la que tenim a la porta de la nostra classe. La afortunada va ser Nicole.

Nicole va ser l'encarregada d'enviar la carta al nostre amic Marcín

     A la setmana següent, vam fer el mateix: escriure una carta al nostre amic Raúl que a finals del curs passat ens va tenir que deixar per canviar d'escola. Aquesta vegada l'afortunada va ser Alejandra. 

Alejandra posant la carta a la bústia

     Ah! Hem tingut notícies: la carta a Marcín ha arribat al seu destí. Ara estem esperant la seua resposta.


1 comentari: