BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dimecres, 1 de juny del 2011

Educació Vial

     El passat divendres 27 de maig de 2011 les classes de 5 anys vam realitzar la visita que havia sigut ajornada per la pluja a la Policia Local de Castelló.
     A les 9:15 h, vam començar la nostra jornada pujant a l'autobús en direcció al parc d'educació vial que disposa la Policia als afores de la nostra ciutat. En arribar, vam poder veure un documental de dibuixos amb unes normes bàsiques de conducta cívica per als vianants. Seguidament, vam eixir fora de les dependències policials per esmorzar, i poc després, ens vam posar els cascs, ens van donar els nostres carnets per punts i... amb molta il·lusió vam pujar a les bicicletes i als karts. 
     Què bé que ens ho vam passar!
     Això sí! Alguns necessiten un poc més de pràctica ja que en un parell de minuts hagueren pogut perdre tots els punts del carnet! 
     Una vegada acabada la sessió de conducció vam passar a una aula i vam reomplir un quadernet d'activitats relacionades amb l'educació vial. I finalment, vam agafar les coses i cap a l'escola. 








     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada