BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

divendres, 4 de març del 2011

Rocío ens ha contat una història d'en Tento


     Ahir, dijous 3 de març de 2011, la mamà de Luna va vindre a classe a contar-nos un nou conte. Aquesta vegada la història elegida va ser la de "Tento y el miedo", un gosset conegut per tots els xiquets i xiquetes que es perd dins d'un supermercat. També vam poder aprendre una mica l'idioma dels gossos gràcies a la perícia de la nostra convidada. Després d'escoltar-la molt atentament, els alumnes van conversar animadament amb ella. Posteriorment, ens vam fer unes fotos i vam acolorir un dibuix d'aquest personatge. Com la vesprada estava plena d'esdeveniments vam tindre que deixar aquesta activitat i ajornar-la per un altre dia.

     Moltes gràcies Rocío!

Rocio narrant la història

La mamà de Luna mostrant els dibuixos

Rocío repartint els dibuixos

Luna i la seua mamà

     Una vegada vam acomiadar a la mamà de Luna, els alumnes de la classe dels Fantasmes van rebre una sorpresa per part de les alumnes de pràctiques de Magisteri d'Educació Infantil de la Universitat Jaume I que han passat un mes i mig en algunes classes del nostre cicle i que acaben la seua estada amb nosaltres.

     Moltes gràcies! I que tingueu molta sort!

Les alumnes de pràctiques repartint unes llepolies

  
    
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada