BENVINGUTS AL BLOC DE LA CLASSE DE 5 ANYS B DEL CEIP MANEL GARCIA GRAU DE CASTELLÓ.

ESTIMATS ALUMNES, FAMÍLIES, COMPANYS I VISITANTS:
A PARTIR D'AQUEST MOMENT ANEM A UTILITZAR INTERNET PER FER-VOS MÉS PRÒXIM EL DIA A DIA DE LA NOSTRA AULA: PROJECTES DE TREBALL, EIXIDES, NOTÍCIES, ANÈCDOTES...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ AMB ELS COMENTARIS QUE PUGUEU FER, I AIXÍ, MILLORAR!
AH! PERÒ SOBRETOT! QUE PASSEU UNA BONA ESTONA.

ANEM PER FEINA!!!!!!!!

dissabte, 8 de gener del 2011

Els Reis Mags han arribat a la nostra aula

     Després de les vacances de Nadal, els alumnes van reprendre les seus tasques amb una gran sorpresa: els  tres Reis Mags havien visitat la nostra aula.
     Els alumnes, com tots els dies, van entrar en filera cap a l'interior de la classe, i una vegada penjat el saquet i la jaqueta, ens esperaven diversos regals que es trobaven al mig del lloc on realitzem l'assemblea. Crits i més crits d'eufòria es van sentir per tot arreu. Regals!!! Regals!!!
     Una vegada controlada  la situació i amb un poc de nerviosisme vam realitzar les rutines de cada dia: passar llista, el calendari, observar el temps... i finalment, vam obrir els regals que ens havien dut.

Luna i Javika obrint un regal
Alejandra i Samuel amb el nou carro
Nicole i Jihad desempaperant els regals amb la mirada atenta dels seus companys

     Un carro i una caixa amb menjar per a la cuineta, 2 jocs del parxís i de l'oca, un joc de taula de sumes i restes amb Bob Esponja, un joc d'endevinar i un conte del fantasma Pasma és tot el que ens van deixar les Majestats Reials. Moltes gràcies a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els regals que els tres Reis Mags ens van deixar a l'aula


1 comentari:

  1. de verdad que sois geniales en todo lo que haceis,es muy divertida y muy interesante esta idea,contad conmigo en cualquier cosa que pueda ayudaros.

    ResponElimina